Firma Sharolt Group srl - distribuitoare autorizata Hewlett Packard, Konica Minolta Business Partner, Canon , Sharp, Rex-Rotary ( Ricoh ), Samsung , reseller autorizat XEROX, Partener Lexmark, DELL etc. are placerea de a va oferi o gama completa de echipamente de birotica :

         Solutii complete IT : computere , periferice , retele, software etc.
         - Echipamente noi si second hand reconditionate in stare excelenta de functionare : faxuri , copiatoare , imprimante.
         - Solutii de telecomunicatii : centrale telefonice , telefoane , faxuri, etc.
         - Masini de scris electronice.
         - Aparate de aer conditionat.
         - Consumabile de orice tip pentru copiatoare , faxuri si imprimante : tonere , riboane , cerneluri, hartie si alte suporturi pentru tiparit etc.
         - Reancarcari cartuse laser si inkjet.
         - Masini de numarat bani, distrugatoare de documente, verificatoare de valuta.
         - Masini de legat , laminat si indosariat.
         - Service si reparatii la orice echipament de birotica.
       
        Sediul firmei, service-ul si showroom-ul se afla in centrul orasului Craiova , fiind amplasat pe doua nivele avind o suprafata de peste 250 mp. De asemenea mai dispunem de un depozit de 1000 mp la marginea orasului Craiova, iar parcul auto este format din 7 autovehicule. Sharolt Group s-a evidentiat in ultimii 15 ani ca un lider local de piata de profil si dispune de un personal calificat gata sa rezolve oricand problemele dvs.
 
        Firma Sharolt Group este certificata conform standardului de calitate ISO 9001 pentru comercializare, asamblare si service echipamente IT si birotica.
 
        Exista peste 2000 de beneficiari ai produselor si serviciilor noastre dintre care unele firme sau institutii de renume cum ar fi: CEZ - Electrica Oltenia, D.G.F.P. DOLJ, C.A.S. DOLJ, Directia Regionala Vamala interjudeteana Craiova, Ford Romania S.A., Consiliul Judetean Dolj, Institutia Prefectului Judetului Dolj, Universitatea din Craiova, Parlamentul Romaniei, Ministerul Finantelor, Ministerul Invatamantului , Institutii bancare de renume etc. 
                                                                                                              

DESPRE NOI

 

 2020 Sharolt Group